FOTO: Polícia ukončila pátranie po mužovi v súvislosti s obťažovaním maloletého chlapca v bratislavskej MHD

28.1.2022
Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti trestného činu výtržníctva, k spáchaniu ktorého došlo na chránenej osobe v priebehu uplynulého obdobia. V súvislosti s vyšetrovaním uvedeného prípadu sa polícia obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení neznámeho muža a po niekoľkých hodinách jej s tým verejnosť účinne pomohla...

Aj na webe Bratislavských novín sme vás pred pár dňami informovali o prípade, ktorý sa odohral v bratislavskej MHD. Doposiaľ neznámy muž mal počas cestovania v autobuse DPB prenasledovať 10-ročného chlapca a napriek tomu, že chcel chlapec  z blízkosti muža odísť, tak ten sa aj napriek tomu zdržiaval v jeho blízkosti a cez oblečenie sa dotýkal svojich intímnych častí tela. Incident, ktorý trval niekoľko minút, ukončila až jedna z cestujúcich, ktorá začala na muža kričať, na čo z miesta utiekol a žena následne maloletého odprevadila až pred dvere domu, kde býva. 

„V súvislosti s vyšetrovaním uvedeného prípadu sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení neznámeho muža na priložených záberoch. Ten by svojimi informáciami mohol napomôcť k náležitému objasneniu tohto skutku," uviedli policajti z Bratislavského kraja dnes predpoludním. 

Poobede prišla z Krajskej polícia aktualizovaná správa o tom, že pátranie po totožnosti neznámeho muža, v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu výtržníctva bolo odvolané. „Na základe opoznania muža viacerými fanúšikmi facebookovej stránky Polícia SR – Bratislavský kraj, ktorí nám jeho totožnosť napísali formou súkromnej správy, policajti štvrtého okresu muža stotožnili. Vo vykonávaní ďalších úkonov ako aj vyvodením ďalšej trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa polícia naďalej zaoberá. Za prejavenú spoluprácu ĎAKUJEME."

(ars)

Páčil sa vám článok?