Ďalší zvrhlík! Muž obťažoval maloletého chlapca v MHD, incident ukončila ďalšia cestujúca

25.1.2022
0
DPB Dvere autobus

Zdroj: DPB

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti pátrajú po totožnosti muža, ktorý prenasledoval a obťažoval desaťročného chlapca v bratislavskej MHD počas jazdy autobusom v smere do Devínskej Novej Vsi. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií mal doposiaľ neznámy muž počas cestovania v autobuse MHD prenasledovať 10-ročného chlapca. "Chlapec chcel z blízkosti muža odísť, avšak muž sa aj napriek tomu zdržiaval v jeho blízkosti a cez oblečenie sa dotýkal svojich intímnych častí tela. Celý incident, ktorý trval niekoľko minút, ukončila až jedna z cestujúcich, ktorá začala na muža kričať. Ten z miesta utiekol, pričom žena chlapca následne odprevadila až pred dvere domu," priblížil Szeiff.

Policajný vyšetrovateľ v súvislosti s týmto prípadom už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. "Po totožnosti muža intenzívne pátrame," dodal Szeiff.

Polícia zároveň vyzýva občanov, aby kontaktovali políciu, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?