VIDEO: Muž v maske Fica zverejnil autentické zábery zo svojho výstupu na Michalskú vežu i zadržania políciou...

11.12.2021

Zdroj: koláž abn - YouTube

Páčil sa vám článok?

Na YouTube kanáli užívateľa s nickom Peter the Great sa tento týždeň objavil zostrih z výstupu 26-ročného muža, ktorý v maske politika Roberta Fica vyliezol v stredu bez povolenia po lešení až na vrchol Michalskej veže. A treba uznať, že výhľad mal odtiaľ na Bratislavu naozaj úchvatný...

A hoci ho napokon zadržala privolaná hliadka mestskej polície a dostal pokutu 30 eur, tak mu to asi za tie peniaze stálo. Pozrite sa ako jeho nelegálny výstup na strechu Michalskej veže vyzeral:

Zo zverejneného zostrihu je zrejmé, že v jeho prípade nešlo o individuálny ani náhodný počin, ale celá akcia bola vopred pripravená a asistovalo pri nej viacero osôb, ktoré napríklad riadili drony snímajúce mladého muža pózujúceho na vrchole Michalskej veže, kde dokonca zapálil červenú svetlicu alebo sa napil z plechovky so známym nealkoholickým nápojom, ktorý je spájaný s bývalým trojnásobným slovenských premiérom. Muž, ktorý o sebe vo videu tvrdí, že je športový lezec mal totiž počas výstupu na sebe pripevnenú kameru. Tá ho zachytila aj pri konfrontácii s robotníkom, ktorý sa ho pýtal či má na svoje lezenie povolenie a keď sa dozvedel, že nie, tak ho posielal z lešenia dole. Tam ho už čakala privolaná hliadka mestskej polície, ktorej zase vysvetlil, že sa počas lockdownu nudil a nemal prístup k tréningovej lezeckej stene. 

​Paradoxne sa tento týždeň na sociálnych sieťach objavilo ešte jedno bizarné video, ktorého hlavným aktérom je skutočný Robert Fico - predseda politickej strany Smer. Ten v snahe upozorniť na absurdnosť opatrenia, ktoré obyvateľom SR  zakazovalo počas vianočných sviatkov návštevu príbuzných nahral video, kde odetý v drahom obleku stojí na bežkách a ukazuje verejnosti ako by sa toto ministrom zdravotníctva navrhované obmedzenie dalo obísť:

S návrhom zakázať Slovákom návštevu rodín počas Vianoc však nesúhlasili ani samotní členovia vlády, takže s najväčšou pravdepodobnosťou do platnosti napokon nevstúpi...

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie