Mladík prepadol v noci čerpaciu stanicu, do hodiny mal na rukách policajné putá

4.12.2021
muž

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti obvinili 24-ročného Ladislava z Nitry, ktorý mal v noci lúpežne prepadnúť čerpaciu stanicu na Račianskej ulici v Bratislave. Muža umiestnili v cele policajného zaistenia. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Bratislavskí krajskí policajti dnes krátko pred 02.45 h prijali informáciu o lúpežnom prepadnutí čerpacej stanice na Račianskej ulici.

"Ozbrojený muž krátkou guľovou zbraňou maskovaný kuklou na hlave vošiel do priestorov čerpacej stanice a od zamestnancov požadoval vydanie finančnej hotovosti. Zamestnanci mu z obavy o život a zdravie vydali finančnú hotovosť vo výške cca 400  eur a cigarety," spresnil Szeiff s tým, že muž z miesta utiekol a k zraneniu osôb nedošlo. O necelých desať minúť po skutku bol muž spozorovaný v osobnom aute na Peknej ceste v Rači. Policajti muža za využitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode, nasadili mu putá a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže.

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Obvineniu z neho čelí 24-ročný Ladislav z Nitry. Muž bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie