Prekazili mu plán: Policajti unikajúceho zlodeja spacifikovali na streche domu!

7.9.2021
zlodej

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Zlodej, ktorý vyliezol na strechu bytovky v Podunajských Biskupiciach, zoskočil na balkón a odtiaľ následne vošiel dovnútra bytu. Policajti mu však jeho plán prekazili, na streche ho chytili. Informoval o tom banoviny.sk bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Koncom minulého mesiaca prijala v poobedných hodinách hliadka bratislavských PMJčkárov hlásenie o vlámaní do jedného z bytov obytného domu v Podunajských Biskupiciach. Zlodej mal vyliezť na strechu obytného domu, odkiaľ mal zoskočiť na balkón a odtiaľ následne vojsť do vnútorných priestorov bytu.

"Policajti sa bezodkladne presunuli na uvedenú adresu, kde preverili hodnovernosť tohto oznámenia. Na mieste spozorovali poškodenú sieťku na hmyz na okne uvedeného domu, a po krátkej chvíli aj neznámeho muža, ktorý z daného okna vyliezol na strechu a chcel utiecť," spresnil policajný hovorca Michal Szeiff.

Ako ďalej priblížili, policajti okamžite vyliezli na strechu, kde muža za využitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode. "Nakoľko v daný deň pršalo a hrozilo riziko zranenia osoby obmedzenej na osobnej slobode ako aj policajtov PMJ, na miesto boli privolaní príslušníci HaZZ s vysokozdvižnou plošinou," konštatoval Szeiff s tým, že s jej pomocou sa podarilo muža v bezpečí dostať zo strechy, a následne eskortovať na najbližšie policajné oddelenie.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Na tejto streche polícia zlodeja dolapila

Policajti už obvinili z trestného činu porušovania domovej slobody 39-ročného Jozefa S. z okresu Dunajská streda.

(nc,ts)

Páčil sa vám článok?