Podgurážený Bratislavčan s takmer 2 promile kopol do dverí MHD, skončil v policajnej cele

12.8.2021
podgurážený Bratislavčan

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Podgurážený Bratislavčan dňa 10.08.2021 v čase krátko pred 22:30 h vyčíňal v uliciach hlavného mesta. Na miesto oznámenia sa okamžite dostavila policajná hliadka, ktorá jeho nevhodnému správaniu dali ,,stopku“. Policajti mu namerali skoro 2 promile.

"Podľa doposiaľ zistených informácii mal 40 – ročný muž nastúpiť do autobusu mestskej hromadnej dopravy na Slovnaftskej ulici, pričom už vtedy sa mal správať veľmi agresívne a vulgárne," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková s tým, že počas jazdy mal viackrát nohou kopnúť do sklenenej výplne dverí, a potom poškodiť prístroj na označovanie lístkov. Martiniaková priblížila, že na upozornenie vodiča autobusu, aby upustil od tohto konania, reagoval taktiež agresívne. Potom mal z autobusu vystúpiť a presunúť sa na ďalšiu zastávku. Po ceste sa ešte snažil zdemolovať tam odstavené elektrické kolobežky.

Dopravnej spoločnosti vznikla takýmto konaním škoda vo výške približne 1200 eur. Policajti mužovi nasadili služobné putá a eskortovali ho na najbližšie policajné oddelenie. Polícia začaté trestné stíhanie pre trestný čin Poškodzovania cudzej veci.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Poškodený prístroj na označovanie lístkov

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Vyčíňanie Bratislavčana

(nc)

 

Páčil sa vám článok?