Agresívny muž v uliciach: Ľudí najskôr napádal na zastávke MHD, následne aj v autobuse

3.6.2021
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Najprv vulgárne nadávky, následne lietali aj päste. Takto to malo vyzerať včera (02.06.2021) okolo 16:30 h na zastávke Mestskej hromadnej dopravy Patrónka a neskôr aj v jednom z autobusov.

"Podľa doposiaľ zistených informácií mal 36-ročný muž dňa 02.06.2021 v čase o 16:30 h na zastávke MHD Patrónka vulgárne nadávať všetkým občanom, ktorí tam čakali, pričom mal používať hanlivé a expresívne slová. Následne mal nastúpiť do autobusu mestskej hromadnej dopravy, ktorý smeroval do mestskej časti Dúbravka. V chrlení nadávok, spojených so slovami o zabití všetkých cestujúcich mal pokračovať aj v autobuse. Zakrátko mala k nemu pristúpiť osoba, ktorá ho upozornila, aby upustil od nevhodného správania. Muž reagoval na túto výzvu agresívne a osobu mal viackrát udrieť do oblasti tváre a hlavy," opísala priebeh incidentov bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Na miesto okamžite vyrazili policajti, ktorí muža na zastávke Mokrohájska zadržali a spacifikovali. Po nasadení pút smeroval do cely policajného zaistenia.

"Za takéto konanie (trestný čin výtržníctva v súbehu s trestným činom násilia proti skupine obyvateľov - pozn. red.) hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky," dodala Martiniaková

(ms)

Páčil sa vám článok?