Netušíte, kto je tento mladý muž? Bol v Rusovciach, keď odtiaľ zmizol drahý bicykel...

18.1.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Hoci sú predajne bicyklov momentálne zatvorené, tak to nikoho neoprávňuje, aby si vzal bicykel patriaci niekomu inému. Napísali na sociálnu sieť bratislavskí policajti z piateho okresu, ktorí sa snažia objasniť trestný čin krádeže v mestskej časti Bratislava - Rusovce.

"Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 20.12.2020 v čase okolo 12:37 h, kedy mal doposiaľ neznámy páchateľ vojsť do garáže rodinného domu na Firmovej ulici v mestskej časti Rusovce a následne odtiaľ odcudziť voľne opretý bicykel zn. Specialized Carve Pro. Krádežou bola poškodenému majiteľovi spôsobená celková škoda vo výške 700,- eur. Uvedené protiprávne konanie bolo uskutočnené v čase vyhláseného núdzového stavu," uvádza Polícia z Bratislavského kraja, ktorá sa zároveň obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na fotografiách. Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže drahého bicykla.

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na fotografiách, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?