Zlodeji vykradli počas Vianoc 24 pivníc v jednom z panelákov v Petržalke

28.12.2020

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Neznámi zlodeji na Vianoce v priebehu pár hodín vykradli 24 pivníc v jednom z petržalských panelákov v hlavnom meste. Bratislavskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal trestné stíhanie za zločin krádeže.

Páchatelia vošli do jedného paneláku na Holíčskej ulici v časovom rozmedzí od približne 22.00 h Štedrého dňa do 02.30 h. Bez použitia násilia prešli do pivničných priestorov, priblížili policajti. Zlodeji poškodili jednu z pivničných kobiek, z ktorej ukradli horský bicykel, cyklistickú prilbu, snowboardovú prilbu a tiež rôzne náradie v hodnote viac ako 600 eur.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

  "Rovnakým spôsobom následne poškodili aj ďalšie pivničné kobky, z ktorých odcudzili doposiaľ neustálené predmety," uviedli policajti. Dodali, že celková škoda spôsobená na ukradnutých predmetoch je v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

"Nakoľko sa páchateľ tohto skutku dopustil za núdzového stavu vyhláseného uznesením vlády SR, v prípade preukázania viny hrozí v zmysle zákona za takéto konanie trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," skonštatovala polícia, ktorá má na Holíčskej ulici aj svoje oddelenie, ale zdá sa, že ani to zlodejom nebránilo v tom, aby "vybielili" neďaleké pivnice...

Zdroj: Google Maps

(TASR)

Páčil sa vám článok?