Na Ostredkoch dlhodobo ponižoval syn svojho 85-ročného otca - skončil v policajnej cele!

27.11.2020
Mladík zmlátil a okradol dôchodkyňu na košickej - Prepad_putá
Páčil sa vám článok?

Málokedy rodina alebo aj susedia v dome tušia, čo sa deje za dverami zatvorených bytov. Najnovším príkladom je aj prípad zo štvrte Ostredky, kde 36-ročný syn svojho 85-ročného otca dlhodobo ponižoval, vyvolával v ňom strach a spôsoboval mu stres. Za svoje kruté zaobchádzanie s rodičom skončil v policajnej cele a bol obvinený z týrania blízkej osoby.

"Napokon však 85-ročný muž nabral odvahu a urobil na polícii oznámenie o tom, ako s ním zaobchádza jeho vlastný syn. V jednom z bytov na sídlisku Ostredky v bratislavskom Ružinove takmer rok znášal vulgárne nadávky a agresívne správanie. Z dôvodu strachu z ublíženia bol dokonca nútený zamykať sa vo svojej vlastnej izbe. Syn mal v byte ničiť zariadenie bytu hlavne vtedy, keď mu starček odmietol dať peniaze. Prípad si prevzal odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II," informovala o týraní Lucia Mihalíková - hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave.

"Na základe všetkých zistených informácií bol na osobnej slobode obmedzený jeho 36-ročný syn, ktorého vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Obvinený muž sa nachádza v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ PZ zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov," dodala policajná hovorkyňa.

(ars)

Páčil sa vám článok?