Opitý Bratislavčan prevrátil v Ivanke pri Dunaji auto a snažil sa pešo utiecť z miesta nehody...

23.11.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V nedeľu krátko pred 19:30 h došlo na Záleskej ulici v obci Ivanka pri Dunaji k dopravnej nehode. Vodič osobného vozidla zn. Audi A6 neprispôsobil rýchlosť stavu, povahe vozovky a svojim schopnostiam, zišiel s vozidlom mimo vozovku kde narazil do stromu a vozidlo sa prevrátilo na bok. Za pomoci okoloidúcich mal vodič vystúpiť z vozidla a dať sa pešo na útek z miesta nehody.

"V krátkom čase bol však vypátraný hliadkou bratislavskej PMJ a podrobený vykonaniu dychovej skúšky. Počas nej mu bola nameraná hodnota 0,76 mg/l ( 1,58‰ ) alkoholu. Pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky policajti 48-ročného Martina z Bratislavy obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie," informuje Polícia z Bratislavského kraja na svojom Facebooku.

"Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený do cely policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní. V prípade preukázania viny hrozí za takéto konanie trest odňatia slobody až na jeden rok. Prípadom sa aj naďalej zaoberajú seneckí dopravní policajti," dodali tí bratislavskí.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

(ars)

Páčil sa vám článok?