FOTO: 21-ročný vodič pod vplyvom alkoholu zdemoloval tri autá aj lampu a potom sa z miesta nehody snažil ujsť...

26.10.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Počas sobotňajšej nočnej služby bratislavským PMJ-čkárov došlo na Podnikovej ulici k dopravnej nehode, pri ktorej boli poškodené 3 motorové vozidlá a lampa verejného osvetlenia. Vodič, ktorý mal spôsobiť nehodu z miesta ušiel.

"Z uvedeného dôvodu bolo toto unikajúce vozidlo v čase o 22:27 h dané do pozornosti operačným dôstojníkom všetkým službukonajúcim hliadkam PZ. Hliadka PMJ o 3 minúty na to spozorovala uvedené vozidlo na Račianskej ulici. Spolu s ďalšou hliadkou PZ toto vozidlo predpísaným spôsobom zastavili na križovatke ulíc Račianska a Pekná cesta. Vodič na opakované výzvy policajtov, aby vystúpil z vozidla nereagoval. Preto boli voči nemu použité donucovacie prostriedky a následne mu boli založené putá," informuje Polícia z Bratislavského kraja na svojom Facebooku.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Poškodené motorové vozidlo - aj takto to často dopadne, keď si niekto sadne za volant s alkoholom v krvi... 

Zároveň policajti vodiča podrobili dychovej skúške, ktorou mu bola nameraná hodnota 0,96 mg/l ( 2,00 ‰) alkoholu v dychu. Preto mu na mieste bol zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda s vozidlom mu bola zakázaná.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Následne bol 21-ročný muž pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov," dodali policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?