FOTO: Bratislavskí policajti obvinili Martina P. z drogovej trestnej činnosti - čo všetko u neho našli?

16.10.2020
Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti obvinili 48-ročného Martina P. z drogovej trestnej činnosti. Dochádzať k nej malo od konca roka 2019 na viacerých miestach Petržalky. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Policajti dňa 14.10.2020 vykonali prehliadku vozidla zn Mercedes Benz ML, v ktorom sa nachádzal v súčasnosti už obvinený Martin. Vo vozidle policajti našli krabičku ako aj plastové vrecúško s obsahom kryštalickej látky.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Následne polícia urobila prehliadku v jednom z jeho bytov na Romanovej ulici, ako aj na iných miestach v Bratislave, kde mal prechovávať a ďalej predávať omamné a psychotropné látky.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Policajti v rámci domovej prehliadky našli okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie aj vrecúško a škatuľku s obsahom kryštalickej látky," spresnili. Celkové množstvo zaistených látok podľa nich predstavovalo 325 bežných jednorazových dávok metamfetamínu.

Vyšetrovateľ obvinil muža z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň dal v tejto súvislosti podnet na väzobné stíhanie.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​"Za uvedené konanie mu v zmysle trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov,“ ozrejmili policajti s tým, že muž bol v minulosti už za drogovú trestnú činnosť odsúdený.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Finančná hotovosť, ktorá pravdepodobne pochádza z drogovej trestnej činnosti zadržaného muža...

(TASR)

Páčil sa vám článok?