Na diaľničnom obchvate skončilo auto aj s vodičkou prevrátené na streche!

11.9.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dnes v čase krátko pred 14:30 h došlo na diaľnici D1 (smer Senec) k dopravnej nehode troch vozidiel, pričom jedno z nich skončilo v dôsledku nárazu prevrátené na streche a vodička sediaca v ňom utrpela ľahké zranenia...

"Podľa doterajších informácií sa vodička osobného motorového vozidla zn. Peugeot Cabrio dostatočne nevenovala vedeniu vozidla v dôsledku čoho narazila do vodičky osobného motorového vozidla zn. Škoda Rapid, ktorá stála v kolóne na uvedenej diaľnici. V dôsledku tohto nárazu vozidlo zn. Peugeot Cabrio prešlo do pravého jazdného pruhu, kde došlo k stretu s ďalším vodičom osobného motorového vozidla a následne sa prevrátilo na strechu," uvádza Polícia z Bratislavského kraja na svojom Facebooku.

Obe vodičky utrpeli ľahšie zranenia, s ktorými boli prevezené do jednej z bratislavských nemocníc na ďalšie lekárske ošetrenie. Alkohol bol u všetkých vodičov vykonanou dychovou skúškou na miestne vylúčený. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 10 000,- eur. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania.

(TASR)

Páčil sa vám článok?