Agresor na Hviezdoslavovom námestí: Útočil na ženy, zasahujúca policajtka po jeho údere putovala k zemi

26.6.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti mali vo štvrtok dopoludnia plné ruky práce s agresívnym mladíkom z Fiľakova, ktorí vyčíňal na Hviezdoslavovom námesti v Starom Meste.

"Policajná hliadka bola včera predpoludním vyslaná na Hviezdoslavovo námestie, kde mal neznámy muž fyzicky napadnúť dve ženy. Policajti podozrivého muža na základe popisu vypátrali a vyzvali ho na predloženie dokladov. Muž však doklady odmietol predložiť a s policajnou hliadkou nespolupracoval. Policajti sa ho preto rozhodli predviesť na príslušné policajné oddelenie. Počas predvádzania podozrivý muž napadol oboch členov hliadky a dal sa na útek. Policajtka po útoku padla na zem," priblížili situáciu policajti na sociálnej sieti.

Policajt však muža chytil a privolal ďalšie hliadky. Výtržník následne putoval do cely policajného zaistenia. "Lustráciou v policajných evidenciách policajti zistili, že v minulosti sa už dopustil priestupku proti občianskemu spolunažívaniu za to, že fyzicky napadol iného. Dnes už 26-ročný mladík z Fiľakova čelí za svoje včerajšie protiprávne konanie obvineniu z pokračovacieho prečinu výtržníctva a zločinu útoku na verejného činiteľa. Vyšetrovateľ zároveň spracováva podnet k podaniu návrhu na vzatie obvineného do väzby. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov," dodali policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie