FOTO: Takto zamaskovaných policajtov by ste asi nechceli stretnúť pred vaším domom...

30.3.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Aj príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky sa 24 hodín denne 7 dní v týždni aktívne spolupodieľajú na opatreniach v súvislosti s COVID – 19, ktoré plnia na základe opatrení vydaných Ústredným krízovým štábom. Jednou z úloh je aj asistencia lekárskym zložkám pri prevoze osôb s podozrením na infikovanie týmto vírusom, pričom musia byť aj oni chránení...

 Príkladom je asistencia PMJ v súčinnosti s hliadkou z Obvodného oddelenia PZ Bratislava II pri sprievode na ,,COVID19-testy“ do Univerzitnej nemocnice v Bratislave, ktorú vykonávali aj túto nedeľu 29.03.2020. Napísali administrátori FB stránky Polícia SR - Bratislavský kraj, na ktorej sa objavili aj fotografie dvoch policajtov v bielych skafandroch a čiernymi dýchacími maskami na tvárach. Takto zamaskovanú hliadku by ste asi nechceli stretnúť pred vchodom do vášho domu, nakoľko by to znamenalo, že sa vo vašom susedstve môže nachádzať osoba podozrivá z nákazy ochorením COVID-19. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Hliadky bratislavskej polície aj naďalej zabezpečujú nepretržitý výkon služby počas mimoriadnej situácie a to nielen pri zdravotníckych zariadeniach," píše bratislavská polícia na svojom Facebooku.

(ars)

Páčil sa vám článok?