Hrozné: Tento zvrhlík onanoval pred deťmi

12.2.2020
0
Muž

Zdroj: DB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti v nedeľu zadržali muža, ktorý v Petržalke v lokalite Janíkov dvor sexuálne obťažoval deti a masturboval pred nimi.

"Hliadku po príchode na miesto oslovili dvaja chlapci vo veku 14 a 16 rokov, ktorých neznámy muž oslovil v priestoroch blízkej budovy – stavby metra s obnaženým pohlavným údom. Muž pred chlapcami začal  masturbovať a sexuálne ich obťažovať, na čo chlapci z miesta utiekli a kontaktovali políciu," informoval nás bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: FB Polícia SR- Bratislavský kraj

Policajti následne muža na základe opisu vypátrali v blízkom lesíku a zadržali. Bratislavčan (58) Jozef mal okrem iného pri sebe rôzne erotické pomôcky a erotické časopisy. Už čelí obvineniu  z trestného činu výtržníctva.

"Muž bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny hrozí mužovi za takéto konanie trest odňatia slobody až na tri roky. Vec sa realizuje v tzv. „superrýchlom“ konan, " dodal Michal Szeiff.

FOTO: Na Námestí slobody sa zišli veriaci - ich verejné zhromaždenie sprevádzali mimoriadne bezpečnostné opatrenia

Aj keď bez osobnej účasti žakovského farára Mariána Kuffu sa dnes napoludnie zišli na Námestí slobody v Bratislave niekoľko stoviek veriacich z celého Slovenska na modlitbovej akcii proti Istanbulskému dohovoru. Vzhľadom k tomu, že sa tu očakávali aj určité provokácie či konfrontácie, tak podujatie sprevádzali mimoriadne bezpečnostné opatrenia. A polícia na mieste nemusela riešiť nejaké závažné narušenie verejného poriadku.

(ts)

Páčil sa vám článok?