Poriadna drzosť. Vodič tohto auta nakoniec prišiel o vodičák a skončil na policajnej stanici

2.1.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Stálo mu to za to? Vodič tohto auta sfalšoval preukaz ťažko zdravotne postihnutého iba preto, aby mohol pohodlnejšie parkovať

"Bratislavskí dopravní policajti sa opäť zamerali na kontrolu oprávnenia státia vozidiel na miestach vyhradených pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím. Na parkovisku pri obchodnom dome v Devínskej Novej Vsi na takomto vyhradenom mieste spozorovali vozidlo zn. Citroën C5. Od vodiča preto požadovali, aby sa preukázal potrebnými dokladmi. Vodič policajtom predložil preukaz, ktorý však javil známky falzifikátu," informovali policajti na sociálnej sieti.

Konanie tohto vodiča je o to nepochopiteľnejšie, že pri spomínanom nákupnom centre naozaj nie je najmenší problém zaparkovať. Len musíte urobiť možno o päť krokov viac. Policajti následne zadržali vodičovi vodičský preukaz. "Vodiča z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu potrebných procesných úkonov. Vykonávanie uvedených kontrol preukázalo ich opodstatnenosť, preto budeme v týchto aktivitách naďalej pokračovať i v roku 2020," dodali policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?