Noc očami policajtov: Jeden výtržník strieľal z plynovej pištole, ďalší hádzal po okoloidúcich fľaše

1.1.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Aká bola silvestrovská noc z pohľadu bratislavských policajtov? Nudná určite nie, ale, chvalabohu, nič vážnejšie sa nestalo. Policajti o tom Informovali na sociálnej sieti.

Na nábreží Dunaja nebolo počuť len ohňostroj a našiel sa aj prípad netolerancie voči ďalším návštevníkom.

"Krátko pred 20.30 hod. sme prijali oznámenie o streľbe z jedného z hotelov na nábreží Dunaja. Na mieste boli ihneď policajti, ktorí našli zbraň, aj jej slovinského majiteľa. Zbraň bola plynová a vec bola riešená ako priestupok. Policajti krátko po 02.15 hod boli vyslaní na Kapucínsku ulicu, kde mala osoba hádzať sklenené fľaše po okoloidúcich. Policajti podozrivého muža vypátrali a eskortovali na príslušné oddelenie za účelom objasnenia výtržníctva a vykonania potrebných procesných úkonov," informovali policajti na sociálnej sieti.

Mestskí policajti zas riešili porušovanie zákazu používania zábavnej pyrotechniky. "V čase od  18.00 hod do 06.00 hod. operátori mestskej polície prijali na linku 159 celkom 107 oznamov od občanov. Čo sa týka používania zábavnej pyrotechniky v zmysle platného VZN hl. mesta SR Bratislavy, jej zákaz niektorí ľudia nerešpektovali a mestskí policajti preverovali v hlavnom meste celkom 39 takýchto vecí, pričom v dvoch prípadoch priestupcom na mieste uložili blokovú pokutu a v troch prípadoch vec vyriešili napomenutím," povedala nám hovorkyňa mestskej polície Tatiana Kurucová. 

Vážnejšie narušenie verejného poriadku však polícia nezaznamenala a priebeh osláv bol z jej pohľadu pokojný.

(ms)

Páčil sa vám článok?