FOTO a VIDEO: Polícia hľadá štvoricu mužov, ktorí by mohli objasniť usmrtenie 22-ročného muža na Námestí SNP

9.12.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Krajské riaditeľstvo PZ SR v Bratislave zverejnilo na sociálnej sieti video, na ktorom vidno štvoricu mužov na Námestí SNP v nedeľu nadránom, kedy tu došlo k zabitiu 22-ročného cudzinca. Policajtom sa zároveň podarilo získať aj zábery z podnikov, kde sa traja z kvarteta mužov predtým zabávali. Polícia sa obrátila na verejnosť s prosbou o pomoc pri ich identifikácii...

"Policajti prvého bratislavského okresu naďalej intenzívne pracujú na objasnení útoku, ku ktorému došlo v nedeľu krátko po 05.00 hod v blízkosti hlavného vchodu do budovy Hlavnej pošty v Bratislave. Následkom útoku doposiaľ neznámeho páchateľa utrpel poškodený 22-ročný cudzinec zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vyšetrovateľ Policajného zboru vo veci vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. V rámci vyšetrovania bol zabezpečený kamerový záznam, ktorý zobrazuje priebeh udalosti. V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na záberoch. Muži, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu, malo by ísť o cudzincov hovoriacich srbským jazykom vo veku od 20 do 35 rokov," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Lucia Mihalíková. 

"V tejto súvislosti vyzývame občanov, aby v prípade, ak poznajú osoby na zázname a fotografiách a vedia poskytnúť informácie k ich totožnosti, prípadne ich pobytu,  ihneď kontaktovali políciu. Policajti v rámci prebiehajúceho vyšetrovania vykonávajú všetky potrebné úkony. Vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, viac informácií k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Hneď ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," dodala Mihalíková. 

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

(ars, ts) 

Páčil sa vám článok?