Na Námestí SNP našli mŕtveho muža - mal zomrieť po nočnom útoku! Polícia pátra po páchateľovi a hľadá aj svedkov...

8.12.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dnes, teda v nedeľu v skorých ranných hodinách bola policajná hliadka vyslaná na Námestie SNP, kde sa mala nachádzať osoba v bezvedomí. Na miesto sa ihneď dostavili policajti a záchranári. Mladého muža sa však aj napriek snahe záchranárov oživiť nepodarilo...

"Podľa doterajších informácií mal po predchádzajúcom konflikte doposiaľ neznámy muž poškodeného fyzicky napadnúť. Následne mal utiecť na neznáme miesto. Policajti v súčasnosti po neznámom páchateľovi intenzívne pátrajú a vykonávajú všetky úkony s cieľom vec objasniť," napísala polícia z Bratislavského kraja na svoj oficiálny Facebook.

Zdroj: ars

​Útok sa mal odohrať niekde v týchto miestach... Podľa informácií, ktoré priniesol spravodajský portál televízie Markíza, by obeťou mal byť mladý cudzinec a usmrtiť ho mal kopanec do hlavy. Záchranári prijali telefonát na tiesňovú linku krátko po 5.00 h. s tým, že zbitý muž na pokusy o prebratie nereagoval.  Po príchode záchranárov sa nachádzal pred hlavnou poštou, informovala o prípade hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

"V tejto súvislosti vyzývame svedkov incidentu, ku ktorému došlo v okolí hlavnej pošty a ktorí by svojimi informáciami vedeli prispieť k jeho objasneniu, aby kontaktovali políciu," apelujú policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?