Policajný pes Cabo v akcii: Vypátral muža, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody

21.10.2019
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dobrá práca. Bratislavskí policajti sa môžu najnovšie pochváliť výkonom svojho nemeckého ovčiaka Caba. Veď posúďte sami.

"Policajti oddelenia služobnej kynológie boli včera krátko pred 03.45 hod vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej malo dôjsť v blízkosti Rusoveckého jazera. Posádka vozidla sa po príchode na miesto vo vozidle ani v jeho blízkosti už nenachádzala. Podľa rozsahu poškodenia vozidla vznikla dôvodná obava, že posádka mohla utrpieť pri nehode vážne zranenia. Služobný pes – nemecký ovčiak Cabo na mieste zachytil pachovú stopu, ktorú sledoval približne dva km,"  informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: FB Polícia - Bratislavský kraj

A ako to dopadlo?" Pachová stopa viedla až k vonkajšej terase bufetu, kde bol následne služobným psom vypátraný muž, ktorý sa schovával pod paplónom. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu a krvácal z oblasti hlavy a rúk, sa priznal že bol vo vozidle. Zranenia mužovi ošetrili na miesto privolaní záchranári. Policajti okolnosti tejto udalosti vyšetrujú," dodal Szeiff.  

(ms) 

Páčil sa vám článok?