FOTO: Pozrite sa, aký úlovok zaznamenali policajti v rámci akcie Hyena - zadržali aj bývalých SIS-károv!

17.10.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Tento týždeň NAKA zasahovala v Bratislave a okolí v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou, drogami a nedovoleným ozbrojovaním. Policajti sľúbili, že viac informácií verejnosti poskytnú hneď ako to procesná situácia dovolí a dnes ráno zverejnili fotografie z úspešnej razie...

"Akcia mala krycí názov „Hyena“. Zadržali sme 9 osôb, prehľadali 18 rôznych priestorov. Zaistili sme strelné zbrane, strelivo a väčšie množstvo drog. Vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti 4 osoby, z vydierania 3 osoby a 1 osobu z nedovoleného ozbrojovania. Vyšetrovateľ piatich zo zadržania prepustil, na štyroch podá podnet na väzbu," informovala polícia na svojom Facebooku. 

Policajti zároveň už niekoľko osôb aj obvinili. Stanislava Ž. budú stíhať za nedovolené ozbrojovanie a vydieranie, Pavol F. má okrem vydierania na krku aj drogovú trestnú činnosť a Ján F. vydieranie. Za drogy boli obvinení aj Štefan Ch., Richard F. a Martin V. Podľa správy TASR boli medzi obvinenými aj bývalí príslušníci SIS Forisch, Feranc a Žiaran.

(ars)

Páčil sa vám článok?