Ľuboš z Malaciek unikal policajtom najskôr v aute a potom sa dal na útek peši, ale proti PMJ-čkárov nemal šancu!

27.9.2019

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Hliadka bratislavských PMJ-čkárov spozorovala v stredu krátko pred 02.00 hod ráno motorové vozidlo zn. BMW, ktoré zjavne vysokou rýchlosťou prechádzalo po Starej Vajnorskej ulici v smere na Tomášikovu ulicu. Pustili sa za ním a chceli ho zastaviť, ale on sa pred nimi dal na zbesilý útek, ktorý preňho nemohol skončiť víťazne...

"S použitím svetelného výstražného znamenia ho policajná hliadka chcela zastaviť, avšak vodič na toto znamenie nereagoval a v jazde pokračoval po Vajnorskej ulici. Vo vysokej rýchlosti prechádzal cez viaceré križovatky, pričom nerešpektoval červené znamenie ani opakované výzvy policajtov na zastavenie. Na križovatke ulíc Šancova – Belehradská z vozidla vystúpil a začal utekať, pričom nereagoval ani na ústne výzvy na zastavenie. Dobehnutie unikajúceho muža však nebolo pre zasahujúcich PMJčkárov v tomto prípade problémom a nakoľko kládol aktívny odpor, bol následne spacifikovaný a obmedzený na osobnej slobode. Muža eskortovali na policajné oddelenie. Tam bolo zistené že Okresným súdom v Bratislave mu bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 72 mesiacov," informovali policajti na svojom Facebooku. 

"Poverený príslušník Policajného zboru vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 33-ročnému Ľubomírovi F. z okresu Malacky a po vykonaní potrebných úkonov umiestnil do cely policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," dodali policajti. Podľa neoficiálnych informácií ide o známu "firmu" - muž šoféroval motorové vozidlo Audiny v čase zákazu aj v roku 2016, kedy ho pri nočnej naháňačke v bratislavských uliciach nezastavila ani streľba, ale až vjazd do kríkov v blízkosti Prírodovedeckej fakulty. 

(ars)

Páčil sa vám článok?