Policajti zadržali upratovačku, ktorá vybielila rodinný dom v Ivanke pri Dunaji

24.9.2019

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci vzniesol obvinenie z pokračujúceho prečinu krádeže 33-ročnej Viere Š. z okresu Dunajská Streda. Tá sa nechala prostredníctvom inzerátu najať na upratovanie rodinného domu, z ktorého však zobrala peniaze a veci v celkovej hodnote viac než 3300 eur.

"Podľa doterajších informácií sa mala obvinená tohto skutku dopustiť v priestoroch jedného z rodinných domov v obci Ivanka pri Dunaji, kde pracovala ako upratovačka. Obvinená  mala odcudziť počas upratovania viacero kusov parfumov rôznych značiek  v celkovej hodnote 645 ,- €, ako aj finančnú hotovosť vo výške cca. 2.700,- €.  Na základe dôkaznej situácie bola v priebehu včerajšieho dňa obmedzená na osobnej slobode a následne po vykonaní potrebných úkonov umiestnená v cele policajného zaistenia. Ďalšia trestno-právna zodpovednosť menovanej je v súčasnej dobe predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," povedal nám k prípadu hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Michal Szeiff.

"Občanov v súvislosti s týmto prípadom vyzývame k obozretnosti a opatrnosti pri hľadaní inzerátov na upratovacie služby prostredníctvom internetu alebo sociálnych sietí,  zároveň odporúčame preverenie si dôveryhodnosti ponúkaných služieb," upozorňuje policajný hovorca.

(ts)

Páčil sa vám článok?