Pondelková nehoda v tuneli Sitina: Auto skončilo na streche

16.9.2019
Nehoda auta v tuneli Sitina prevrátené auto

Zdroj: TS HaZz

Páčil sa vám článok?

Pondelkové ráno prinieslo nehodu v tuneli Sitina, zatiaľ z neznámych príčin sa tam prevrátilo auto. Tunel bol tak doobeda v smere do Petržalky neprejazdný.

Na operačné stredisko hasičov bola dnes krátko pred deviatou hodinou doobeda nahlásená dopravná nehoda osobného auta v tuneli Sitina. Po zrážke dvoch vozidiel ostal v prevrátenom aute zakliesnený 61-ročný muž. "Hasiči na mieste poskytli jednej prítomnej osobe prvú pomoc a zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru," informovali nás bratislavskí hasiči. Následne ho previezli do nemocnice na Kramáre.

"Do nemocnice na Kramároch bol prevezený jeden človek, ktorý nemal žiadne viditeľné vonkajšie zranenia," uviedol Jozef Mlynár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. Nedávno sme informovali o podobnej nehode na tom istom mieste, kde v tomto tuneli skončilo auto na streche. 

Tunel Sitina bol krátko pred 12-tou hodinou už plne prejazdný. "Nehoda bola odstránená," potvrdil hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. Pri nehode zasahovalo 14 hasičov s troma kusmi techniky.
     

(TS,nc)

Páčil sa vám článok?