FOTO: Opitý 25-ročný šofér narazil na Einsteinovej priamo do policajného auta!

10.8.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dnes, teda v sobotu 10. augusta 2019 okolo 02.00 hodiny ráno došlo na Einsteinovej ulici k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel, z ktorých jedno bolo policajné.

"Podľa doterajších informácii 25-ročný vodič vozidla Volkswagen Golf počas jazdy po Einsteinovej ulici, z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do vozidla s označením POLÍCIA, ktoré bolo v tom čase odstavené na pravej krajnici. Mladý vodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorou bola nameraná hodnota 0,93 mg/l alkoholu v dychu – čo predstavuje 1,94 promile. Opakovaná skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila. Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Škoda spôsobená touto nehodou bola vyčíslená na takmer 7.000 ,- €," uviedla polícia z Bratislavského kraja na svojom oficiálnom Facebooku.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Takto bola zdemolovaná zadná pneumatika na služobnom automobile bratislavských PMJ-čkárov.

"V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí! Na Slovensku platí tzv. „ nulová tolerancia“ výšky hladiny alkoholu v dychu, respektíve v krvi u vodičov. Preto opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili," varujú policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie