VIDEO: Vodič zo Sniny vošiel na Dolných honoch do protismeru - rovno policajtom do náruče

6.8.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Kuriózny prípad zaznamenali policajti z Bratislavského kraja na Kazanskej ulici v blízkosti obchodného centra Hron na Dolných honoch. Dopravného priestupku sa tu dopustil 62-ročný muž z okresu Snína, ktorý vošiel so svojím strieborným vozidlom do protismeru, čím mohol ohroziť seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Našťastie išla v tom čase okolo policajná motohliadka...

"Bratislavskí dopravní policajti objasnili priestupok, ktorého sa koncom mája dopustil 62-ročný vodič z okresu Snina. Po Kazanskej ulici prechádzal na aute Škoda Fabia smerom na Slovnaftskú ulicu v ľavom jazdnom pruhu v protismernej časti vozovky, čím porušil pravidlá cestnej premávky závažným spôsobom. Policajti jazdu v protismere spozorovali a rýchlym zákrokom zabránili čelnej zrážke s vozidlami! Vodičovi hrozí podľa zákona o priestupkoch pokuta do 300 eur a zákaz činnosti do 2 rokov," napísali policajti na svoj oficiálny facebook, kde aj zverejnili nasledujúce video:

Aj z videa bolo evidentné, že pán zo Sniny sa v tejto časti Bratislavy nevyznal a pravdepodobne zle zabočil, čím sa dostal do protismeru. Polícia aj v súvislosti s týmto prípadom motorizovaných návštevníkov nášho hlavného mesta vyzýva: "Vodiči, ak sa nevyznáte v cudzom meste, jazdite v sprievode osoby ktorá sa v meste vyzná, zvoľte spôsob mestskej hromadnej dopravy, prípadne sa na cestu opýtajte. Zakaždým však pozorne sledujte dopravné značenie a dôsledne dodržiavajte dopravné predpisy!"

(ars)

Páčil sa vám článok?