Kuriózna krádež v biznis centre na Prievozskej sa skončila veľmi bizarne

27.6.2019

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vzniesol obvinenie z trestného činu krádeže spáchaného spolupáchateľstvom 44-ročnému Jozefovi D z Bratislavy. Ten mal spolu s ďalšou doteraz nestotožnenou osobou poškodiť dvere do biznis centra na Prievozskej, odkiaľ sa snažili odcudziť kovové konštrukcie na kvetináče a plechový disk kolesa...

"Obvinený Jozef D. mal podľa doterajších informácii spolu ďalším, doposiaľ nestotožneným mužom včera, teda 26.06.2019 okolo 13.00 hod poškodiť otočné sklenené dvere vedúce do vestibulu budovy biznis centra na Prievozskej ulici. Odtiaľ muži vyniesli celkovo 3 ks železných konštrukcii na kvetináče a plechový disk kolesa. Nakoľko boli pri tejto činnosti vyrušení súkromnou bezpečnostnou službou, z miesta utiekli. Obvinený Jozef počas úteku na ulici Mlynské Nivy narazil do idúceho osobného motorového vozidla, ktorému poškodil spätné zrkadlo. Majiteľ tohto vozidla vystúpil a muža začal prenasledovať, pričom po krátkej dobe obvinený zastavil a spoločne sa s vodičom vrátili k poškodenému vozidlu. Tam muža zadržali pracovníci SBS ktorí ho následne odovzdali hliadke PZ," opísala okolnosti včerajšej bizarnej krádeže polícia z braislavského kraja na svojom Facebooku.

Po vykonaní potrebných úkonov bol obvinený Jozef umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny hrozí za takéto konanie trest odňatia slobody až na dva roky," upresnili bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?