Mladík kopol nepočujúceho v centre mesta: V nemocnici bojoval o život, aktuálne už je jeho stav stabilizovaný

1.6.2019

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Ďalší incident. Na Hurbanovom námestí dnes ráno napadol 28-ročný muž nepočujúceho 22-ročného muža. Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

Aktualizované: Táto strašná udalosť sa stala dnes približne o siedmej hodine ráno. 28-ročný muž napadol nepočujúceho 22-ročného muža. Mal ho údajne kopnúť do hlavy. Napadnutý muž utrpel krvácanie do mozgu v spojení s opuchom a bol vo vážnom stave. Stav 22-ročného muža je podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava Evy Kliskej už stabilizovaný. „Po poskytnutí zdravotnej starostlivosti, ktorú si jeho stav vyžadoval, je pacient aktuálne stabilizovaný, zostáva však i naďalej pod dozorom našich lekárov,“ spresnila. 

Polícia prijala ešte pred incidentmi zvýšené bezpečnostné opatrenia, vďaka ktorým boli obaja muži promptne zadržaní. Podľa slov polície nie je, bohužiaľ, fyzicky možné byť všade a konfliktom ihneď zabrániť. Krajská polícia vyšle dnes v noci ešte viac policajtov do terénu.

​Okrem tohto incidentu dnes nadránom policajti obmedzili na slobode 39-ročného muža, ktorý verbálne urážal troch mužov z africkej Kene, pľul na nich a vyzýval ich k bitke. Keďže vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu hanobenia rasy a národa, prípad prevzala NAKA. "Vzhľadom na podozrenie zo spáchania trestného činu hanobenia rasy a národa prípad prevzala Národná kriminálna agentúra," uviedli policajti.

(nc) 

Páčil sa vám článok?