Policajná razia: V Devínskej Novej Vsi zasahujú v jednej z firiem muži zákona

20.5.2019
Razia v Devínskej Novej Vsi

Zdroj: TV JOJ

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves od rána prebieha razia Kriminálneho úradu finančnej správy v spolupráci s políciou.

Ako informoval portál noviny.sk, kriminalisti podľa informácií TV JOJ zaisťujú účtovné doklady spoločnosti. "Kriminalisti z Kriminálneho úradu finančnej správy zasahujú v spolupráci s políciou pre podozrenie z trestného činu nezaplatenia dane a poistného v priestoroch jednej spoločnosti v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. V prípade prebiehajú procesne úkony, a preto nie je možné v tejto chvíli poskytnúť viac informácií," povedala pre banoviny.sk hovorkyňa Finančnej správy Ivana Skokanová.

"Policajti odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súčinnosti s Kriminálnym úradom Finančnej správy vykonávajú dnes v štvrtom bratislavskom okrese potrebné procesné úkony súvisiace s vyšetrovaním zločinu a prečinu neodvedenia dane a poistného. V rámci realizovaných procesných úkonov policajti zaisťujú účtovné doklady, ktoré budú následne podrobené znaleckému dokazovaniu. Podľa doterajších informácií je výška neodvedeného poistného predbežne vyčíslená na 400-tisíc eur. Bližšie informácie k prípadu poskytneme ako náhle to umožní procesná situácia vo vyšetrovaní," povedala nám hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.

(ms)

Páčil sa vám článok?