Policajti dolapili ženu na vozíčku aj "nenápadného" zlodeja

16.5.2019
0
Vozičkárka

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Žena na vozíku i prikrčený zlodej. Policajti v Bratislave úspešne vyšetrili prípady krádeží, o ktorých sme vás prednedávnom informovali. Žena i muž už čelia obvineniu z trestného činu krádeže.

"K prvému prípadu došlo koncom januára 2019 v priestoroch predajne obchodného centra na Ivánskej ceste (Avion - poznámka red.), kde došlo k odcudzeniu mobilného telefónu Iphone XR v celkovej hodnote cca. 850 eur  V súvislosti s týmto prípadom sme pátrali po neznámej žene pohybujúcej sa na invalidnom vozíku, ktorá mala na kolenách malého psa. Táto žena bola stotožnená policajtmi piateho bratislavského okresu, ktorí objasňovali iný prípad. Konkrétne krádež elektroniky v jednej z predajní obchodného na Einsteinovej ulici (Aupark - poznámka red.)," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajti už obvinili z trestného činu krádeže 40-ročnú Luciu P. - občianku Rakúska. Obvinená žena je stíhaná na slobode.

Zdroj: Polícia

Muži zákona vypátrali aj "nenápadne" sa zakrádajúceho muža, ktorý podľa nich v reštaurácii na letisku ukradol štyri mobilné telefóny aj obálku s peniazmi. "Týmto konaním spôsobil celkovú škodu 1.390 eur," dodal Szeiff. Policajti už obvinili z trestného činu krádeže 37-ročného Jozefa S. z okresu Dunajská Streda.  

V obidvoch prípadoch hrozí páchateľom pobyt za mrežami až dva roky, prípadne podmienka.

(ms)

Páčil sa vám článok?