Streľba v Dúbravke: Takto sa to celé zomlelo, príčinou konfliktu boli kvety

28.3.2019
0

Zdroj: FB KR PZ SR

Páčil sa vám článok?

Polícia už začala v prípade včerajšej streľby v bratislavskej Dúbravke na ulici M. Sch. Trnavského trestné stíhanie, pričom strelec skončil v policajnej cele.

"Podľa doterajších informácií mal muž na svojom pozemku v čase okolo 12:45 h spozorovať neznámeho muža, ako odnáša košík s kvetmi. Medzi mužmi malo prísť k slovnému konfliktu a po tom, ako chcel neznámy muž z miesta odísť, mal druhý muž použiť varovný výstrel do vzduchu z legálne držanej zbrane. Následne malo prísť medzi mužmi k fyzickému napadnutiu, pri ktorom vyšiel zo zbrane jeden výstrel a zasiahol neznámeho muža do nohy," popísala nám udalosť bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Zranený muž z miesta následne aj tak odišiel. "Policajtom sa podarilo zraneného muža vypátrať v jednej zo záhradných chatiek. Muž bol odovzdaný do starostlivosti privolaným záchranárom a prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Lustráciou zraneného muža v policajných evidenciách bolo zistené, že sa nachádza v pátraní a bol na neho vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre trestný čin podvodu," dodala Slamková.

Zdroj: Polícia

 Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Strelca  umiestnili v cele policajného zaistenia. "Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach naďalej predmetom intenzívneho vyšetrovania," uzavrela Slamková.

(ms)

Páčil sa vám článok?