FOTO: Rodinná tragédia? V Petržalke našli pod terasou mŕtveho muža

17.3.2019
0
Nález mŕtveho muža na Znievskej

Zdroj: Rastislav Gemerský

Páčil sa vám článok?

Život je k niektorým z nás niekedy veľmi krutý. V bratislavskej Petržalke objavili včera na Znievskej ulici bezvládne telo muža, ktorý zrejme nemal kde bývať. Možno ide o nešťastníka, ktorému v minulosti zavraždili manželku.

"Včera, v sobotu, 16. marca 2019 okolo 14.00 hodiny bola objavená mŕtvola  muža pod schodami, ktoré vedú na terasu Znievska k obytnému domu č.11.  Podľa informácií od občanov a susedov, ktorí tu bývajú v okolitých  blízkych domoch, išlo o bývalého policajta, ktorý tu býval v  neďalekom dome aj s manželkou, ktorú našiel zavraždenú v byte," informoval nás náš stály čitateľ Rastislav. "Objavil som ho pri ceste za nákupom, chcel som sa ho opýtať, či je v poriadku, a v prípade potreby mu poskytnúť neodkladnú prvú pomoc, ale už bolo neskoro... Ako bývalý profesionálny vodič-záchranca ZDZS si všímam okolie, ako aj takýchto ľudí bez domova," dodal pán Rastislav.

Ide o veľmi tragický prípad, ktorý je pre nás všetkým varovaním, aby sme k ľuďom okolo nás neboli ľahostajní.

FOTOGALÉRIA:

​O viac informácií sme požiadali i políciu. "V súvislosti s nálezom tela 62-ročného muža, ktorého telo bolo v priebehu včerajšieho poludnia nájdené bez známok života na Znievskej ulici, bolo ohliadajúcim lekárom na mieste vylúčené cudzie zavinenie ako príčina smrti. Uvedeným prípadom sa z tohto dôvodu nezaoberáme," vysvetlil  nám bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ak máte o tomto prípade viac informácií, napíšte nám na redakcia@banoviny.sk.

(ms)

Páčil sa vám článok?