VIDEO: Muž spadol pri vystupovaní z autobusu MHD a pomstil sa mu za to rozbitím skla na dverách

15.3.2019

Zdroj: KR PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti prečinu poškodzovanie cudzej veci na Lamačskej ceste v Bratislave. Teda konkrétne išlo o autobus MHD, v ktorom pri vystupovaní spadol neznámy muž a následne sa vozidlu pomstil tým, že rozbil sklenenú výplň na predných dverách...

"Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 01.02.2019 v čase okolo 14:15 hod. na autobusovej zastávke poškodil sklo na dverách autobusu MHD, linky č. 204. Neznámy páchateľ pristúpil k predným dverám stojaceho vozidla, do ktorých opakovane kopal a udieral, následkom čoho ich rozbil. Svojím konaním spôsobil poškodenej spoločnosti škodu vo výške najmenej 600,- eur. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú," uviedla k prípadu hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Veronika Slamková.

Policajti na svojom facebooku zverejnili aj video, kde je zachytená situácia, ktorá predchádzala kopaniu a úderom do sklenených dverí autobusu. Je na nich vidno ako muž vo veku od 30 do 40 rokov pri vystupovaní z vozidla spadne, ale napokon sa mu podarí vystúpiť a stojac na zastávke začne na bočnú stranu vozidla útočiť. 

Policajti v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu pátrajú po osobách, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku. "V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu na priložených záberoch, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," dodala Slamková.

Zdroj: KR PZ SR

​Ak poznáte človeka na snímkach či v zázname bezpečnostnej kamery autobusu, tak sa ozvite polícii.   

(ts, ars)

Páčil sa vám článok?