Dopravnú situáciu hodnotí polícia zatiaľ ako relatívne plynulú

18.2.2019
0

Zdroj: bal

Páčil sa vám článok?

Na území Bratislavy zaznamenala polícia od pondelkového rána viacero udalostí v cestnej premávke, avšak celkovú situáciu v doprave charakterizuje ako relatívne plynulú. Aj napriek tomu vyzýva vodičov, aby sa plne venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu v cestnej premávke.

Polícia na sociálnej sieti apeluje na vodičov, aby pred križovatkou Bajkalská ulica - Prievozská ulica využívali ľavý jazdný pruh len na otáčanie. Zároveň, aby na križovatke ulíc Košická - Mlynské nivy v zmysle nového dopravného značenia neodbočovali doľava v smere na Prievozskú ulicu. Vodičov žiada využívať výjazd z Bajkalskej ulice na Prístavnú ulicu (ide o druhú odbočku vpravo).

Polícia šoférov vyzýva, aby sa plne venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu v cestnej premávke.

,,Aj malá nepozornosť môže spôsobiť nepatrnú udalosť v cestnej premávke, ktorá môže mať, vzhľadom na rozsah dopravných obmedzení, negatívny dopad," podotkla polícia.

V Bratislave sa postupne od piatka (15. 2.) začali rozsiahle dopravné obmedzenia. Súvisia s výstavbou diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne prestavbou mimoúrovňovej križovatky Prievoz, a s výstavbou podzemného kruhového objazdu na rekonštruovanej časti ulice Mlynské nivy. V prípade Mlynských nív pôjde o obmedzenia rádovo v mesiacoch a pri D4 a R7 v rokoch. Na bezplatnú informačnú linku 0800 242 000 môžu hlásiť vodiči problémy v doprave, alebo klásť otázky.

(tasr)

Páčil sa vám článok?