Vodič si počas jazdy doprial pivo priamo pred očami policajtov

9.2.2019
0

Zdroj: FB Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Policajti diaľničného oddelenia mali včera skutočne zaujímavú službu. Počas nej totiž zaznamenali skutočne kurióznych vodičov.

V jednom prípade bolo maloleté dieťa „spoluvodičom“- o prípade sme bližšie informovali TU:

V  druhom prípade (na fotografiách) zase vodič počas jazdy popíjal pivo.​ Bližšie informácie k prípadu poskytla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, hovorkyňa policajného zboru: ,,Hliadku zaujal vodič jazdiaci v čase krátko pred 15.20 hod po Einsteinovej ulici v smere na Prístavný most. Počas jazdy priamo vo vozidle zn. VW Polo pil alkoholický nápoj z plechovky. Vodiča ihneď zastavili a podrobili dychovej skúške, ktorou mu namerali 0,51 mg/l (vyše jedného promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Aj výsledok opakovaného merania bol pozitívny. Nezodpovedný 66-ročný vodič už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Stíhaný je na slobode."

Zdroj:

Polícia v Bratislave opätovne vyzýva vodičov k zodpovednosti a k dodržiavaniu ustanovení zákona o cestnej premávke. Podceňovanie zákona môže mať tragické následky. Jedno nesprávne rozhodnutie môže ovplyvniť nielen váš život, ale aj život ostatných a predovšetkým nevinných účastníkov cestnej premávky.

Zdroj: FB Polícia SR

(bal)

Páčil sa vám článok?