Dieťa na kolenách vodiča pri rýchlosti 142km/h! Policajti včera zaznamenali kuriózny prípad

9.2.2019
0

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Polícia dnes informovala o včerajšom kurióznom prípade, kedy vodičovi sedelo na kolenách maloleté dieťa, pričom auto sa po vozovke pohybovalo rýchlosťou až 142 km/h!

Policajti diaľničného oddelenia počas včerajšej služby zaznamenali naozaj kuriózny prípad. Pri zastavení vozidla, ktoré výrazne prekročilo povolenú rýchlosť, zistili, že na kolenách vodiča sedí maloleté dieťa.

Viac k prípadu povedala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková: ,,Hliadka včera v popoludňajších hodinách (14.30 hod) spozorovala na diaľnici D1 v smere do Bratislavy vozidlo prekračujúce maximálnu dovolenú rýchlosť. V úseku diaľnice, kde je maximálna rýchlosť 90 km/h, prechádzal vodič rýchlosťou 142 km/h. Z uvedeného dôvodu sa rozhodli vozidlo zastaviť a podrobiť kontrole. Pri predchádzaní tohto vozidla spozorovali, že vodičovi počas jazdy sedí na kolenách maloleté dieťa. Po zastavení vozidla zistili ďalšie porušenia zákona. Vozidlo mali prasknuté čelné sklo a tmavé fólie na predných bočných oknách. Vodičovi bola ďalšia jazda zakázaná, na mieste mu policajti zároveň zadržali osvedčenie o evidencii vozidla aj tabuľky s evidenčným číslom a uložili blokovú pokutu vo výške 100 eur."

(bal)

Páčil sa vám článok?