Nepoznáte túto dvojicu? Mohla by objasniť krádež v nákupnom centre...

15.1.2019

Zdroj: KR PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže v jednom z obchodných centier na ulici Ivanská cesta v Bratislave. Poškodenej osobe ňou bola spôsobená škoda v celkovej hodnote 2500 eur.

Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 27.12.2018 v čase okolo 17:00 hod zo sedačky v priestoroch jednej z predajní obchodného centra odcudzil ruksak s obsahom mobilných telefónov, zväzku kľúčov, elektronických cigariet ako aj puzdra s osobnými dokladmi. Svojím konaním tak poškodenej spôsobil škodu vo výške 2500,- Eur. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú.

Policajti v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu pátrajú po osobách, ktoré sa nachádzajú na titulnej fotografii a svojimi informáciami by mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku.´"Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priloženej fotografii nám oznámte na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Veronika Slamková.

​(ts)

Páčil sa vám článok?