VIDEO: Únos muža priamo v centre Bratislavy? Polícia žiada ľudí o pomoc

27.12.2018
0
Možný únos

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Polícia dnes zverejnila zábery, na ktorých sa môže odohrávať únos priamo v centre Bratislavy. Občanov žiada o pomoc.

"Zahraničný občan bol pozbavený osobnej slobody pred bratislavským hotelom Sheraton na Druhý sviatok vianočný. Pravdepodobne tiež cudzinci ho vylákali a podľa videa sa domnievame, že s nimi odišiel dobrovoľne - preto zatiaľ nie je možné hovoriť o únose," informovala polícia a zároveň na sociálnej sieti zverejnila video.

"Potrebujeme viac informácií a vašu pomoc. Pátrame po identite muža, ktorý má vo videu šiltovku s nápisom FBI. Podľa našich zistení hovoril po rusky, pri hoteli sa pohyboval v čase 17:55-18:35 a potom odišiel smerom na Olejkársku ulicu," informovali ešte policajti.

Akékoľvek informácie k uvedenej osobe alebo udalosti môžete oznámiť bezplatne na telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ms)

To je hrozné: Falošný lekár z domu hrôzy pre seniorov si podľa polície platil za sex a šíril AIDS

Zrejme si pamätáte na kauzu falošného lekára (v skutočnosti kuchára) Ivana, ktorý ohrozoval v zariadení pre seniorov na Heydukovej životy týchto bezbranných ľudí. Vystupoval pred nimi ako lekár a bez váhania im ordinoval lieky, neraz utlmujúce. Ako sestrička vystupovala 18-ročná Vanessa,ktorá v skutočnosti žiadnou zdravotníčkou nebola. Dnes prišla polícia s ďalším obvinením na Ivanovu adresu.

Páčil sa vám článok?