Nechutnosť v autobuse MHD: Muž onanoval a obťažoval cestujúcu. Takto to dopadlo

28.10.2018
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Bratislavská MHD sa čoraz častejšie stáva aj miestom incidentov, nad ktorými ostáva rozum stáť. K jednému prišlo i dnes.

Ako nás informovala stála čitateľka, nechutný incident museli riešiť policajti. "Muž vo vozidle MHD onanoval a prenasledoval nejakú ženu. Nakoniec ich oboch policajti priviezli do Krasňan na stanicu. Jeho zrejme ako obvineného a ju ako svedka," informovala nás čitateľka.

Incident sa odohral v nedeľu v čase okolo obeda. "Asi o štvrť na jednu ho priviedli na policajnú stanicu, tváril sa sebavedomo. Za ním išla aj tá žena. Mala zhruba 25 rokov a celá sa triasla," opísala nám, čo sa udialo na policajnej stanici, svedkyňa.

O viac informácií sme požiadali aj bratislavských policajtov a Dopravný podnik Bratislava.

O incidente vedeli aj v Dopravnom podniku Bratislava: "Cestujúca na linke číslo 56 nahlásila vodičovi, že v zadnej časti vozidla sa nachádza cestujúci, ktorý nevhodným správaním pohoršoval ostatných. Vodič ihneď odstavil vozidlo, kontaktoval políciu a následne dispečing DPB, ktorý okamžite vyslal na miesto hliadku.Vodič neprispôsobivému cestujúcemu neumožnil výstup z vozidla, polícia ho po príchode zadržala," opísala nám udalosť hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Prípad nám následne potvrdili aj policajti. "V čase krátko po 11.15 hod. bola policajná hliadka vyslaná na zastávku MHD Sklabinská na preverenie oznámenia o mužovi, ktorý sa mal obnažovať v autobuse. Hliadka oznámenie preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Nakoľko vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva, bol na mieste na osobnej slobode obmedzený podozrivý muž, ktorý bol následne eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti v štádiu objasňovania," povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

(ms, Foto je ilustračné)

Páčil sa vám článok?