Mestskí policajti v akcii: Riešili súložiacich i taxikárov

23.8.2018

Zdroj: MsP

Páčil sa vám článok?

Mestskí policajti pokračujú v špeciálnych kontrolách, tentokrát na zamerali na okres Bratislava II. Kontrolu zamerali najmä na ľudí bez domova, neprispôsobivé osoby, dodržiavanie verejného poriadku, ako aj vodičov taxi.

Skontrolované boli miesta v okolí obchodného centra Hron, Letiska M. R. Štefánika, Park Andreja Hlinku, Bebravská ulica či okolie Štrkoveckého jazera.

"U dvoch vodičov taxi chýbala predpísaná dokumentácia nevyhnutná pre výkon vodiča taxi a 2 osoby skončili na príslušnom oddelení Policajného zboru po tom, čo ich mestskí policajti zadržali na detskom ihrisku pri Štrkoveckom jazere z dôvodu podozrenia, že na mieste verejnosti prístupnom  vyvolali verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku," informovala nás hovoryňa mestskej polície Tatiana Kurucová..

"Z ďaleko nemožno povedať, že v rámci letnej turistickej sezóny išlo o jednu z posledných takýchto akcii, v rámci  zachovania verejného poriadku v uliciach Bratislavy budeme aj naďalej v obdobných akciách pokračovať, " dodala Kurucová.

(TS)

 

 

Páčil sa vám článok?