VIDEO zo smrteľnej nehody chodkyne: Vykročila spoza autobusu MHD, auto ju zrazilo v plnej rýchlosti

26.7.2018
0

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Na začiatku júna sme vás informovali o dopravnej nehode na Miletičovej ulici, pri ktorej auto zrazilo chodkyňu. Dnes polícia zverejnila video z tejto tragickej udalosti, ktoré má slúžiť na výstrahu.

"Išlo, bohužiaľ, o štandardný scenár, keď chodci chodia mimo priechodu pre chodcov spoza autobusu. Viac informácií nebudeme z úcty k pozostalým poskytovať. Nech je toto video mementom pre všetkých z vás, že takto cez cestu nemôžete nikdy prechádzať..." vyjadrili sa k videu policajti.

K nehode, ako sme vás už informovali, došlo ešte 4. júna o 12.00 h v blízkosti zastávky MHD Saleziáni na Miletičovej ulici. „Podľa doterajších informácií došlo na uvedenom mieste k zrážke 65-ročnej chodkyne, ktorá prechádzala cez vozovku mimo určený priechod pre chodcov, s osobným motorovým vozidlom. zn. Opel Insignia (EČV BL). Chodkyňa pri zrážke utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc, kde následne svojim zraneniam podľahla. Požitie alkoholických nápojov bolo u vodičky vykonanou dychovou skúškou vylúčené," povedala vtedy bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

VIDEO:

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie