Ďalšia havária: V Mlynskej doline sa zrazil autobus MHD s osobným autom

11.7.2018
Nehoda v Mlynskej doline

Zdroj: TS Polícia SR

Páčil sa vám článok?

V Mlynskej doline sa na križovatke s Valašskou ulicou sa dnes ráno zrazil autobus MHD s autom. Pravdepodobnou príčinou bol šmyk auta na mokrej vozovke.

"Podľa doposiaľ zistených informácií prechádzala vodička auta značky Renault Thalia v pravom jazdnom pruhu z Mlynskej doliny smerom na Patrónku. Na mokrej vozovke dostala pravdepodobne šmyk, následkom čoho prešla do protismeru. Potom vrazila do autobusu linky č. 37, pričom auto nárazom odrazilo do semaforu," informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zranená vodička osobného vozidla s bratislavským evidenčným číslom a cestujúca z autobusu boli prevezené do nemocníc. Dychová skúška alkohol u vodiča autobusu nepotvrdila, 43-ročnej vodičke auta bol nariadený odber krvi. "Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 7000 eur," doplnila Mihalíková. Dopravný podnik Bratislava (DPB) hovorí o predbežne odhadnutej škode na autobuse vo výške zhruba 5000 eur.

Zdroj: TS Polícia SR

Polícia v tejto súvislosti opätovne apeluje na vodičov, aby prispôsobili spôsob jazdy stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam a vlastným schopnostiam.

(TS, nc)

Páčil sa vám článok?