Vážna nehoda: Pri Pezinku zasahujú leteckí zachránári

11.7.2018
Nehoda pri Pezinku

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Vážna dopravná nehoda sa stala dnes krátko po 8:30 na ceste medzi obcou Budmerice a Báhoň. Dve osoby sa ťažko zranili a na pomoc im museli prísť aj leteckí záchranári. Na mieste tak zasahujú všetky záchranné zložky.

"Podľa informácií z miesta dopravnej nehody prechádzala vodička osobného motorového vozidla zn. Alfa Romeo z Dunajskej Stredy po ceste 3.triedy v smere z obce Budmerice do obce Báhoň. V pravotočivej zákrute dostala s vozidlom pravdepodobne šmyk, následkom čoho prešla s vozidlom do protismeru, kde narazila do auta Peugeot 206," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky.

Zdroj: Polícia

​Ťažko zranená vodička vozidla Alfa Romeo bola záchranárskym vrtuľníkom prevezená do jednej z bratislavských nemocníc a zranená vodička vozidla zn. Peugeot, bola prevezená službou rýchlej zdravotnej pomoci do nemocnice v Trnave. Požitie alkoholu bolo u vodičky vozidla Peugeot na mieste vylúčené, na zistenie prítomnosti alkoholu v tele vodičky vozidla Alfa Romeo bol nariadený odber krvi. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 5.000,- eur. Cesta je momentálne uzavretá.

Zdroj: Polícia

 Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

(TS, ncuki)

Páčil sa vám článok?