Lepšie zapózovať asi ani nemohol. Nepoznáte tohto nočného návštevníka kaviarne? Hľadá ho polícia

28.6.2018
0
Nočný návštevník kaviarne

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti vyšetrujú viacero prípadov majetkovej trestnej činnosti, ku ktorej došlo v priebehu tohto i predchádzajúceho mesiaca.

"Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 15.05.2018 v čase od 03.20 do 03.26 h násilím vošiel do priestorov jednej z kaviarní situovaných na promenáde obchodného centra na Pribinovej ulici. Odtiaľ následne odcudzil plechovú skrinku s obsahom finančnej hotovosti vo výške 25 eur a viacero kusov fliaš s alkoholom v hodnote 286 eur," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia predpokladá, že ten istý páchateľ, ktorý sa vlúpal do kaviarne v Eurovei, 14. júna krátko po 21.00 h ukradol zo stojanu pred obchodným strediskom Central uzamknutý bicykel.

Zdroj: Polícia

​"V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na priložených kamerových záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," dodal Szeiff. 

Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?