Zlodej babrák: Namiesto mobilov ukradol ich obaly a ešte ho aj chytili

21.5.2018
0

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti v bratislavskej Petržalke objasnili vlámanie, ku ktorému došlo ešte na prelome mesiacov október a november 2017 v Auparku. Vyšetrovateľ už obvinil zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci 20-ročného Milana Ch. z Bratislavy.

Podľa výsledkov vyšetrovania obvinený v čase od 21.00 h dňa 31.10.2017 do 02.11.2017, vykonal v priestoroch nákupného centra na Einsteinovej ulici vlámanie do jedného zo stánkov využívaných na predaj mobilných telefónov a ich príslušenstva. Poškodil jednu zo zásuviek, z ktorej odcudzil finančnú hotovosť a následne poškodil aj dvierka jednej zo skriniek. Z nej následnej odcudzil celkovo 30 kusov obalov rôznych značiek na mobilné telefóny, 12 kusov slúchadiel a celkovo 19 kusov dátových káblov k mobilným telefónom,“ informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Celková škoda spôsobená poškodením zariadenia ako aj ukradnutím spomínaných vecí bola v tomto prípade vyčíslená na 1.525,26 eura. Mužovi hrozí až desaťročný pobyt za mrežami.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?