FOTO: Polícia hľadá tohto muža v súvislosti s krvavým incidentom v hypermarkete na Saratovskej ulici

13.11.2017

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súvislosti s vyšetrovaním prečinu výtržníctva, ku ktorému došlo v prevádzke jedného z obchodných reťazcov na Saratovskej ulici, pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách urobených z priemyselnej kamery.

Krvavý incident sa stal minulý utorok v predajni LIDL na Saratovskej ulici. Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania tu krátko po 13.00 h doposiaľ neznámeho muža zastavil za pokladničnou zónou zamestnanec súkromnej bezpečnostnej služby z dôvodu podozrenia zo spáchania drobnej krádeže. Konkrétne malo ísť o maslo. Neznámy muž reagoval fyzickým napadnutím zamestnanca SBS, pričom k útoku použil nôž, ktorým mu spôsobil bodné poranenie v oblasti hrudníka. Následne neznámy muž z priestorov prevádzky odišiel na neznáme miesto.

V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti osoby na priložených kamerových záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla prispieť k objasneniu tohto skutku.

Zdroj: PZ SR

Zdroj: PZ SR

​„V prípade ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách, žiadame aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uviedol pre médiá policajný hovorca Michal Szeiff.

(ts, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?