Po hádke vodičov nákladiakov museli agresívneho Bulhara spacifikovať policajti

11.4.2017
0
Po hádke vodičov nákladiakov museli agresívneho bulhara spacifikovať policajti - Kamion
Páčil sa vám článok?

Obvinením z trestného činu poškodzovania cudzej veci sa skončil incident medzi dvomi vodičmi nákladných motorových vozidiel, ku ktorému došlo dňa 09.04.2017 v blízkosti hraničného prechodu Čunovo – Rajka.

Krátko pred 19.45 h v priestoroch parkoviska pre nákladné motorové vozidlá došlo po predchádzajúcom požívaní alkoholických nápojov k verbálnemu konfliktu medzi 37-ročným a 53-ročným mužom. Po vyhrotení tohto konfliktu 53-ročný muž fyzický zaútočil na 37-ročného muža, ktorý sa následne uzamkol do kabíny ťahača vozidla Volvo FH. Agresívny muž následne udieraním päsťami a stoličkou poškodil dvere na tomto nákladnom motorovom vozidle, ako aj mechanizmus zavesenia satelitného taniera. Týmto konaním spôsobil celkovú škodu na poškodenom motorovom vozidle  vo výške  cca 600 ,- €. 

Na miesto privolaná hliadka Policajného zboru agresívneho muža obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V obvinenie v uvedeného trestného 53-ročnému Georgovi K. občanovi Bulharska. V súlade so zákonom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. 

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?