Obrovský požiar zachvátil budovu v Karlovej Vsi

1.6.2016
0
Obrovský požiar zachvátil budovu v karlovej vsi - poziar_molecova
Páčil sa vám článok?

Obrovský požiar zachvátil v utorok (31. 5.) okolo 23.00 h budovu v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves. V plameňoch je budova neďaleko Molecovej ulice a hrozí, že sa rozšíria aj do okolia. Informoval o tom dnes spravodajský portál pluska.sk.

Podľa nepotvrdených zdrojov horí stará, polorozpadnutá budova bývalej policajnej stanice. Plamene dosahujú výšku priľahlého osemposchodového bytového domu.

Hasiči stále pokračujú v likvidačných prácach a dohášajú skryté ohniská z utorňajšieho (31.5.) požiaru bývalej budovy polície na Janotovej ulici v Karlovej Vsi v Bratislave. Rozsiahly požiar vznikol o jedenástej hodine večer, lokalizovať sa im ho podarilo o tretej hodine ráno. Plamene šľahali vysoko. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z hasičského prezídia.

Pre sálavé teplo z horiacej budovy museli hasiči evakuovať 47 ľudí z vedľajšej bytovky do kultúrneho domu. Podľa hasičského operačného strediska sú už ľudia naspäť vo svojich bytoch. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania, poškodenia budovy bývalej policajnej stanice sú podľa hasičov rozsiahle. Zraniť sa nemal nik.

Na mieste udalosti zasahovalo v priebehu noci viac ako 40 profesionálnych hasičov z Bratislavy a dobrovoľní hasiči zo Stupavy, Rusoviec a Podunajských Biskupíc.

(TASR)

Páčil sa vám článok?